2-4 Жовтня 2024 • Україна, Київ, МВЦ


2-4 Жовтня 2024 • Україна, Київ, МВЦ


Протек Солюшинз Україна учасник IDF 2023

Протек Солюшинз Україна учасник IDF 2023

📌 Протек Солюшинз Україна учасник IDF 2023

👉Компанія презентує:

👨‍🔬 стоматологічну установку Ritter Ultimate Comfort Smart. Ultimate Comfort Smart — цеце надсучасна установка в класичному дизайні, виконана по всім канонам німецької якості. Тихі та плавні рухи, високоякісне безтіньове освітлення, повний контроль крісла з блоків лікаря, асистента на ножної педалі керування, універсальна система аспірації та найкращі інструменти, включаючи найкращий у світі мікромотор Bien Air MX2 з окремим блоком керування Optima, котрий у Вас також буде можливість побачити на нашому стенді.

🦷 дентальні імплантати Ritter Spiral SB/LA та набори для їх встановлення. Широкий спектр ортопедичних рішень, міцний сплав титану 5-го грейду та поверхня SB/LA забезпечують 100% остеоінтеграцію та підходять для найскладніших клінічних випадків. Широка розмірна сітка імплантів дасть змогу повернути посмішку будь-якому пацієнту.Універсальні набори зі стоперами та всіма необхідними ключами для ортопедії та безгільзовий навігаційний набір допоможуть Вам легко інтегрувати систему в Вашу повсякденну практику.

♨️ автоклав класу B на 23 літри Ritter CleanTec CB23 зі штучним інтелектом, вбудованим принтером та 11 програмами для швидкої та якісної стерилізації. Якісні європейські деталі забезпечують довготривалий термін експлуатації, а широкий спектр програм економить час та допомагає в розв'язання важливих питань.

Дізнайтеся більше про новинки на стенді Протек Солюшнз

🌐 https://protech-solutions.com.ua